ESPECIALISTES
EN LA
CONSTRUCCIÓ
INDUSTRIAL

En els darrers anys hem aconseguit especialitzar-nos en qualsevol tipus de construcció industrial. Comptem amb una àmplia experiència en el sector, adaptant-nos a les necessitats de cada client.

MANTENIMENTS
INDUSTRIALS

Som una empresa experts en construcció industrial treballant per diversos sectors, destacant alimentació.

PAVIMENTS
IMPERMEABILITZACIONS
PINTURES
TREBALLS EN POLIÈSTER

APLICACIONS EN PAVIMENTS I REVESTIMENTS INDUSTRIALS

PAVIMENTS
IMPERMEABILITZACIONS
PINTURES
TREBALLS EN POLIÈSTER

Treballem amb aplicacions de paviments i revestiments. Oferim el millor servei i ens adaptem a les necessitats de cada projecte, tan en horaris com en temps d’execució.

Som aplicadors homologats per Sika aportant les millors garanties de qualitat, acabat i durabilitat.

DESCARREGA EL CERTIFICAT

Construïm tot tipus d’habitatges. Coordinem i oferim tots els serveis dels industrials necessaris per a dur a terme la total execució de les obres.

HABITATGE

OBRA NOVA I REHABILITACIONS
D’HABITATGES

REHABILITACIÓ DE MASIES

REHABILITACIONS DE MASIES I CASES RURALS

La rehabilitació de masies i cases rurals són treballs on cal preservar i recuperar els espais. Som especialistes en aconseguir convertir aquest tipus d’edificacions.

En aquestes obres és habitual actuacions que requereixen actuacions amb especial cura: enderroc de sostres i cobertes i reforç de parets i sostres.

Oferim la possibilitat de portar a terme promocions claus en mà. A través d’un servei integral en totes les etapes per desenvolupar el projecte des dels primers tràmits fins a l’entrega de la construcció.

PROMOCIONS
CLAUS
EN MÀ

OBRA NOVA I REHABILITACIONS
D’HABITATGES

Desplaça cap amunt
Scroll to Top
Aquest web utilitza cookies pròpies per al correcte funcionament. En fer clic al botó ACCEPTAR accepta l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad
This site is registered on wpml.org as a development site.