CatalàCastellano
 < Empresa< Industrial< Vivendes< Reformes< Rehabilitacions< Obra pública< Contacte


 

C/ Serra, 31 - 08510 - Roda de Ter Tel. 938541242

El nostre personal Assessor tècnic comercial es posarà en contacte amb vostè en breu.

Estem situats a la comarca d’Osona, a només 7 km. de Vic i a 3 km. de la carretera C-25. La sortida en aquesta carretera és la 183, tant si veniu de Barcelona, Lleida o Girona.
Si seguiu en direcció a Roda de Ter, en 5 minuts arribareu a les nostres instal·lacions. > Vegeu el mapa per arribar amb més facilitat.

D'acord amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CONSTRUCCIONS CROS TRES SL amb CIF B64917966 i domicili social situat a CARRER DE L'SERRA, 31, 08510 - RODA DE TER (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, CONSTRUCCIONS CROS TRES SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades. CONSTRUCCIONS CROS TRES SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CONSTRUCCIONS CROS TRES SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic construccions@crostres.com Al seu torn, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de CONSTRUCCIONS CROS TRES SL, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902877192.

 

Industrial

 

Vivendes

 

Reformes

 

Rehabilitacions

 

Obra pública

  (c) 2014 CROS TRES, S.L. > c/ Serra, 31 > 08510 - RODA DE TER (BARCELONA) > Tel./ Fax 938.541.242 > construccions@crostres.com > Avís Legal > Política de Privacitat